↑ «هویت جسد حسین عبدالباقی امروز با آزمایش ژنتیک نیز تأیید شد
[۱۰][۱۱][۱۲]این اعتراضات با تیراندازی و سرکوب شدید نیرویهای امنیتی جمهوری اسلامی روبهرو شد.از فوت شدگان خرد سال حادثه میتوان به حسین پور اسد؛مهرناز شادمهریان؛مرال ساعی پور؛مریم سعیدی و آرتا پور حمیدی اشاره کرد[۱۳]
سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتمالانبیاء و ریزشهای مجدد
↑ «استوری علی دایی در واکنش به ریزش برج متروپل». طرفداری. ۲۰۲۲-۰۵-۲۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
مسئولان اول میگویند عبدالباقی را گرفتند بعد میگویند مرده است!
ایجاد حریم بایستی طبق قانون دوازدهم مقررات ملی ساختمان و بخشنامه های شهرداری صورت بگیرد. از اینرو در این مرحله نیازمند گرفتن مجوز از شهرداری هستند .
↑ «تغییر تاکتیک آواربرداری متروپل آبادان از صبح امروز». پایگاه خبری تحلیلی انتخاب. ۸ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
خبرگزاری فارس». . دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۷.
قیمت تخریب ساختمان متری چند؟ ( هزینه تخریب دیوار آجری و بتنی و سقف)
البته خیلی جاها قیمت تخریب رو فقط با دو سوال از شما تعیین میکنن : ساختمان چند سال ساخته؟ متراژ و تعداد طبقات ساختمان چقدره؟
↑ «پیدا شدن جسد کارگر گرفتار زیر آوار متروپل». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۹-۱۶. دریافتشده در ۲۰۲۲-۱۲-۲۶.
حمایت گسترده مقامهای جمهوری اسلامی از این فرد در حالی است که علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، پس از سه روز از وقوع حادثه متروپل در پیامش در این زمینه نوشت وظیفه پیگرد مقصران حادثه و مجازات عبرتآموز آنان با همکاری قوه قضاییه، «بر عهده همه ما مسئولان کشور است.» پیش از این هم گزارشهایی دربارهٔ روابط حسین عبدالباقی با مقامهای منطقه آزاد اروند و دیگر مقامهای آبادان منتشر شده است. بر ساختمان در تهران اساس این گزارشها، مالک متروپل با «ارتباطات خاص» خود با مقامات توانسته بود مجوز ساخت این ساختمان را دریافت کند و ضوابط فنی در ساخت آن رعایت نشده است.[۱]
↑ «کشف اجساد متروپل تا سه روز آینده به پایان میرسد». خبرگزاری برنا. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
سایمون شرکلیف (سفیر انگلیس در تهران) در توئیتی نوشت:[۱۰۳]